Bewustzijnscoach Monique Bollen

U bent hier

Winkel

Een geschenk uit de Wensenwinkel MaMuMoSa

Met de eenvoudige attenties en cadeautjes van De Wensenwinkel MaMuMoSa kan je positieve energie schenken en een poort openen tot een ander bewustzijn.

De klemtoon ligt op de boodschap van of bij het kunstvoorwerp en de bijhorende energie, niet het cadeau op zich. De voorwerpen uit De Wensenwinkel MaMuMoSa geven een specifieke intentie weer vanuit een positieve beZieling. Het geschenk kan het verschil maken in menselijke relaties en creëert zo een harmonieuzere wereld.

Geschiedenis MaMuMoSa

 

Vanuit een gezamenlijke interesse in astrologie, waren Margot, Murielle en Monique al enkele jaren bevriend. Monique en Murielle hadden al geruime tijd een eigen praktijk in coachen en astroconsult, Margot stond op een keerpunt in haar carrière met een gelijkaardige behoefte. Bij Monique groeide in september ‘11 het idee om ‘iets tastbaars’ te zoeken om mensen, die emotionele hulp nodig hadden, te ondersteunen. Ze wilde het koppelen aan een oude droom van een eigen winkeltje.

 

Geïnspireerd door de wenspotjes van Petra, ontstond het concept om de gezamenlijke kennis van astrologie te koppelen aan wensobjecten. In oktober werden de eerste creatieve stappen ondernomen. In november kregen ze de kans om het nodige materiaal aan te kopen en de trein was niet meer te stoppen.

Het ontwerpen van een visie, gekoppeld aan keramiekvoorwerpen, was een boeiend traject van vallen en opstaan. Elk onderdeel van het keramiekproces bracht uitdagingen en verrassingen. Van nieuwe ontwerpen creëren, naar mallen maken, klei gieten en bakken tot het glazuren toe… kon alleen zo snel aangeleerd worden door de hulp en begeleiding van Petra en Kirsty, waarvoor dank.

 

Van het ene idee kwam het andere en in januari 2012 was de ‘Sterrenweg’collectie, gebaseerd op de sterrentekens, volledig. Samen bezig zijn vanuit hun individuele talenten bracht veel positieve energie waardoor de praktische voorbereidingen voor het winkeltje in een stroomversnelling kwam.

Terwijl Margot aan een eigen reeks rouwkaartjes werkte en Murielle haar laatste boek voltooide, ging Monique op zoek naar andere kunstenaars, amateurs en professionelen, om het aanbod in haar winkel te vergroten.

Tot op heden met groot succes!

 

Openingsuren

Maandag en dinsdag gesloten, wo. do vr. open van 13 u- 18u

en op zaterdag van 10u-17u.

Zondag en feestdagen gesloten.

Kan ook op afspraak op nummer 0478/916486

Bewustzijncoach Monique Bollen - Wijerstraat 16 - 3520 Zonhoven 0478/91.64.86